Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Різдвяні подарунки з Ісландії

Дата: 13.01.2020 13:21
Кількість переглядів: 1311

Фото без описуВідлунали веселі новорічні та Різдвяні свята, закінчилися зимові канікули у школярів. та в житті завжди є місце для добрих справ,  свята, казки. 

Вже декілька  років відділи Знам’янського міськвиконкому співпрацюють із Настоятелем храму преподобного Максима Сповідника Олександрійської єпархії УПЦ с.Суботці, Фото без описуЗнам’янського району Кіровоградської області протоієреєм Євгенієм Жабковським, який турбується про те, щоб маленькі знам’янчани особливо нужденних категорій отримували подарунки з далекої Ісландії. 

Цього року, 10 січня у Центрі дитячо-юнацької творчості на малят чекала приємна несподіванка.  Щоб зробити вручення подарунків ще більш радісним для дітей, Знам'янський міський ВП ВМГО "ФРІ"  Фото без описувлаштував малечі справжню чарівну казку «Мишачій король та викрадені подарунки». Разом з героями захоплюючого сюжету малюки поринули в атмосферу пригод та непередбачуваних подій, дізналися як добре бути чуйними та вірити в дива.

Фото без описуПід час заходу діти мали можливість не тільки переглянути казку, а ще й побачити номери, які підготували для них  вихованці Центру дитячо-юнацької творчості. Маленькі глядачі насолоджувались співом Єлізавети Гончарової, Влади Дружиніної, Юлії Гетманенко (кер. В.В.Котлярова), Максим Чорний та Анастасія Мазій подарували чарівний романтичний танок (Фото без описукер.Н.М.Залевська).

Після розважальної програми до залу завітали довгоочикувані гості з Ісландії з Фото без описуподарунками.

Гості розповіли дітям про країну, з якої вони приїхали, про ісландські традиції та вручили присутнім діткам подарунки, що для них підготували ісландські друзі.

Школярі мали змогу поспілкуватися з представниками Ісландської делегації англійською мовою.

Фото без описуТож, захід був приємний, теплий та дружній.

А подарунки, хоч і невеличкі, та в кожному з них відчувається турбота, тепло, краплинка душі, доброта далеких невідомих друзів.

Начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська від іФото без описумені присутніх подякувала гостям, наголосивши, що вони поділилися з дітьми не тільки різдвяними дарунками, а й часточкою своєї щедрої душі. 

Бажаємо усім бути добрішими одне до одного, адже це корисно і приємно! 

Відділ молоді, спорту
та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень