Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 02.01.2020 13:51
Кількість переглядів: 1305

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 27  грудня 2019 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 25 проєктів рішень.

З метою соціального та правового захисту дітей, виконавчим комітетом прийнято рішення щодо:
- надання статусу та призначення опіки малолітній дитині;
- здійснення правочинів з майном, яке на праві власності належить малолітній дитині.

Виконавчим комітетом прийняті рішення щодо видачі Знам’янським міжміським комунальним підприємством “Бюро технічної інвентаризації“ дублікатів свідоцтв про право власності на кооперативну квартиру в житловому будинку та на  нежиле приміщення з правом приватної форми власності, замість втрачених свідоцтв про право власності.  

Рішеннями виконкому затверджено списки квартирного обліку працівників експлуатаційного вагонного депо Знам’янка регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця», працівників виробничого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця» та працівників  виробничого підрозділу служби колії  «Знам’янська колійна машинна станція». 

Відповідно до статті 14 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" прийнято рішення провести приписку юнаків 2003 року народження до призовної дільниці у період з 20 січня по 31 березня 2020 року в приміщенні призовної дільниці Знам'янського об'єднаного міського військового комісаріату. Затверджено основний  та резервний склад міської комісії по приписці юнаків 2003 року народження до призовної дільниці військового комісаріату. 

Заслухали інформацію відділу освіти про хід виконання «Міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2019 – 2021 роки» за звітний період 2019 року. Проінформовано, у 2018/2019 навчальному році у ЗДО міста виховувалося 1216 дітей віком від 2-х до 6-ти років, що становить 78%, від 3-х до 6-ти років – 96% від кількості всіх дітей дошкільного віку міста. З них 323 дитини – 5-ти річного віку, 394 – 6-річного віку. На сучасному етапі в місті функціонує 6 закладів загальної середньої освіти із контингентом   3265 учнів. 

Відділом освіти вжито заходів щодо стовідсоткового запровадження профільного навчання у старшій школі, що розширює можливості учнів у виборі власної освітньої траєкторії, забезпечує реалізацію принципу індивідуалізації. Профільним навчанням у 2018/2019 навчальному році охоплено 300 учнів, що становить 100% від загальної кількості учнів 10-11 класів.  Профільність представлена такими напрямками: філологія (українська мова та англійська мови) – 93 учня, суспільно-гуманітарний – 41 учень, біотехнологічний – 58 учнів, математичний –70, історичний – 10.

У Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2019»  взяли участь 4 педагога закладів загальної середньої освіти: 1 призер зонального етапу конкурсу, 1 – переможець  обласного етапу конкурсу в номінації «Вчитель інклюзивного класу».

Заслухали інформацію про роботу центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  за 10 місяців 2019 року.

Станом на 01.11.2019р. загальна чисельність отримувачів послуг, щодо яких надійшли повідомлення, виявлених спеціалістами центру або  які звернулися до центру особисто, склала 289 сімей, в яких виховується 507 дітей. Дані сім’ї охоплено соціальними послугами, здійснено  оцінки потреб дітей та їх сімей.

Соціальним супроводом було охоплено 12 сімей (218 дітей), які перебувають у складних життєвих обставинах, та 4 особи з числа дітей-сиріт. 
В  Центрі на обліку перебуває 216 сімей учасників антитерористичної операції. 

Заслухано звіт Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради  про роботу Центру  за 10 місяців 2019 року. Протягом січня - жовтня 2019 року складено 460 протоколів про адміністративні правопорушення та постанови щодо проживання громадян, зобов’язаних мати паспорт громадянина України, без паспорта громадянина України або за недійсним паспортом громадянина України, а також проживання громадян без реєстрації місця проживання – 396, ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за порушення, передбачені частиною першою статті 197 «Проживання громадян, зобов’язаних мати паспорт громадянина України, без паспорта громадянина України або за недійсним паспортом громадянина України, а також без реєстрації місця проживання» - 9, умисного зіпсуття паспорта чи втрата його з необережності - 55. За 10 місяців 2019 року зареєстровано місце проживання – 922 громадян, знято з реєстрації місця проживання – 884 особи. Загальна кількість наданих адміністративних послуг за січень-жовтень 2019 року становить 7832 послуги.

Виконавчим комітетом Знам’янської міської ради затверджено штатний розпис КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» з 01 січня 2020 року.

З метою оцінки результатів реалізації регуляторних актів та ступеня досягнення визначених цілей, задекларованих при їх прийнятті, забезпечення виконання  вимог ст. 10 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності прийнято рішення про затвердження плану-графіку відстеження результативності дії діючих регуляторних актів – рішень виконавчого комітету та Знам’янської міської ради на 2020 рік.

Розглянуто заяву  фізичної  особи-підприємця та надано дозвіл на розміщення об’єкта виїзної торгівлі хлібобулочними виробами – торгового кіоску з 01 січня 2020 року.

Розглянуто заяви керівника товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламна агенція «Т-52»», виконавчим комітетом надано дозволи на 5 років товариству з обмеженою відповідальністю «Рекламна агенція «Т-52»» на розміщення зовнішньої реклами на рекламних конструкціях (білборди)  по вул.Привокзальній, по вул. Михайла Грушевського та на розі вул. Привокзальна та вул. Віктора Голого у м.Знам’янка, Кіровоградської області.

Заслухано інформацію відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ про виконання міського плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2016-2020 роки «Безбар’єрна Кіровоградщина».

Рішенням виконавчого комітету встановлено пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості побудованого гаража.

На підставі рішення Дмитрівської сільської ради, з метою забезпечення мешканців Дмитрівської сільської ради якісною медичною допомогою, прийнято рішення про внесення змін до штатної чисельності комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка»,  та введено посади лікаря стоматолога та сестри медичної зі стоматології з 01 січня 2020 року.

Затверджено штатну чисельність комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради у кількості 505,0 штатних одиниць за рахунок загального фонду 14 штатних одиниць за рахунок спеціального фонду.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року  № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішенням виконавчого комітету затверджено порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка».

Взято до відома повідомлення Знам’янської міської організації політичної партії ВО «Свобода» щодо проведення масового заходу – смолоскипного  маршу та мітингу з нагоди 111-ї річниці від дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів, Героя України Степана Бандери, який відбудеться 01 січня 2020 року о 17.00, маршрут руху – від площі Героїв Майдану до  пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.
                                                
Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень