Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Участь дітей в казковій  новорічній програмі

Дата: 28.12.2019 11:47
Кількість переглядів: 1192

Фото без описуНоворічні свята тривають. Мабуть, ті хто найбільше чекають новорічних свят – наші найголовніші життєві радощі – наші діти. Саме вони вірять в чудеса та в казку, точно знають, що Дід Мороз постукає до них у вікно, або тихенько залишить подарунок під ялинкою, вірять у всемогутню силу добра, яка обов’язково переможе й тим самим додають сили нам. Новий рік, в першу чергу, – це свято для наших дітей тому, хто як не ми маємо подарувати їм казку.

Саме через це вже традиційно проводиться Новорічний ранок на якому діти зустрічаються з казковими та мультиплікаційними героями, кружляють навколо чарівної ялинки в хороводі та отримують подарунки.


27 грудня 2019 року в приміщені міського Палацу культури діти-сироти, діти військовослужбовців та діти з багатодітних родин міста мали змогу бути учасниками казкової  новорічної програми, яку підготували працівники міського Палацу культури.

Фото без опису
         Від проведеного дійства присутні отримали безліч позитиву, а також солодощі та подарунки від міської влади.    
         Маємо надію, що новорічне свято на яке чикали не лише діти, а й дорослі залишить у їхніх серцях тепло казки та гарний настрій на весь рік.   
          Організаторам заходу були відділ культури (нач. С.Бабаєва), служба у справах дітей (нач. Л.Карпук) та відділ молоді, спорту та охорони здоров’я (нач. Р.Ладожинська).
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень