Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новорічні пригоди

Дата: 27.12.2019 11:26
Кількість переглядів: 1163

Немає сумніву, що найбільше чекають прийдешніх свят - наші діти, адже саме вони дуже вірять в дива та в казку, знають, що Дід Мороз ось-ось постукає до них у вікно, або тихенько залишить подарунок під ялинкою. Новий рік, в першу чергу, – це свято для наших діток, тому, хто, як не ми, маємо подарувати їм казку.

Центр дитячої та юнацької творчості традиційно наприкінці кожного року проводить для дітей новорічні ранки, адже саме вони для всіх нас є чи не найяскравішими спогадами з дитинства.

25 грудня 2019 року заклад гостинно запросив усіх охочих дітлахів на новорічну пригоду під назвою «Подорож в пошуках чарівного посоха».

 Дітей зустріли казково вбрана сцена та чарівна красуня-ялинка.

 

 

 

Дійство, яке відбувалось в залі, справді занурило кожного вихованця в новорічну пригоду, адже тут і неймовірна Фрекен БОк, зшибайголова Кіт Байун, мультяшні герої Міньйони, Рапунсель і Свинка Пеппа, та Дід Мороз і Снігуронька.

Казковими героями стали керівники гуртків закладу: Ю.Ставицька, М.Стукаленко, А.Сульженко,  В.Марченко, Т.Акіменко. Режисером - постановником новорічного дійства стала керівник театрального гуртка А.Збаровська. Завдяки майстерності О. Безая під час новорічних ранків звучав чудовий звуковий супровід.

Новорічний ранок запам’ятався пригодою, цікавими розважальними конкурсами та святковою дискотекою, подарувавши кожному вихованцю гарний настрій та чимало незабутніх  вражень.

 

 

 

 І.Слєпєнькова, методист Центру дитячої та юнацької творчості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень