Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вісімдесят друга сесія міської ради

Дата: 27.12.2019 09:30
Кількість переглядів: 1224

Фото без опису 26 грудня 2019 року під головуванням міського голови Сергія Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулася чергова 82 сесія міської ради.

Депутатами, за пропозицією міського голови було включено до порядку денного питання «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік», який додатково було обговорено під час спільного засідання депутатських комісій, що відбулося під час перерви, та внесено на розгляд депутатів.

До порядку денного даного пленарного засідання було запропоновано також включити 5 додаткових питань ( 2 - щодо продовження договорів оренди майна комунальної власності; 3 – щодо затвердження проектів землеустрою щодо відведення трьох земельних ділянок у постійне користування комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка»), а також виключити питання внесення змін до міського бюджету на 2019 рік, які було прийнято 24.12.2019 року.

Порядок денний було затверджено в цілому, зі змінами та доповненнями.

Враховуючи необхідність розгляду пропозицій, що надійшли під час спільних засідань депутатських комісій 17.12.2019 року та 26.12.22019 року, а також комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( протокол від 21.12.2019 року), міським головою було поставлено на голосування проект рішення «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік» «за основу». За результатами голосування, рішення не набрало необхідної кількості голосів.

За результатами роботи міська рада затвердила 41 рішення, у т.ч.: 4 депутатських запити, 16 рішень з питань регулювання земельних відносин.

Не набрали необхідної кількості голосів 9 проектів рішень, у т.ч. з питань регулювання земельних відносин – 2.

У роботі позачергової 82 сесії міської ради брали участь: депутати міської ради, О.Скрипник – заступник начальника департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, представники ЗМІ.

Під час роботи чергової 82 сесії міської ради 26 грудня 2019 року здійснювалася он-лайн трансляція. З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, присутністю депутатів та причинами їх відсутності є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

 

 

 

Відділ забезпечення діяльності

міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень