Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завершено роботу позачергової 81 сесії міської ради

Дата: 26.12.2019 17:05
Кількість переглядів: 1308

 

Фото без опису26 грудня 2019 року під головуванням міського голови Сергія Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, було продовжено роботу позачергової 81 сесії міської ради.

За даними реєстрації, для участі в продовженні роботи позачергової 81 сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання 26 грудня 2019 року, зареєструвалися та приймали участь в голосуванні 24 депутати міської ради, а саме: Н.Клименко, О.Бойчук, В.Мацко, Ю.Сопільняк, І.Зіньковська, С.Каратєєв, О.Антоненко, О.Кузін, Ю.Майборода, І.Грінченко, І.Микуляк, Л.Семиніна, О.Тітарєв, С.Постика, С.Філіпова, О.Луц, Н.Коленченко, М.Терновий, А.Тесленко, В.Озеряний, О.Куцов, Н.Данасієнко, К.Пастух, С.Лєвінте.

Після виступів депутатів міської ради Н.Данасієнко та О.Куцова, міським головою було поставлено на голосування проект рішення «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік» «в цілому зі змінами та доповненнями», що набрали необхідну кількість  голосів 24 грудня 2019 року. За результатами голосування, рішення не затверджено.

Фото без описуУ роботі позачергової 81 сесії міської ради брали участь: О.Скрипник – заступник начальника департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, представники ЗМІ.

Депутати, що були відсутні на засіданні 26 грудня 2019 року: С.Бойко - виробнича необхідність; Т.Макарова,– за сімейними обставинами; Н.Тесленко – за станом здоров’я; О.Озеряний, С.Пашко, Р.Кондратьєв, О.Рубан,  А.Мороз, Н.Тишкевич, Ю.Клюка  - причини відсутності на момент проведення сесії не повідомлені.

Під час другого дня роботи позачергової 81 сесії міської ради 26 грудня 2019 року здійснювалася он-лайн трансляція. З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Довідково: Після завершення роботи позачергової 81 сесії міської ради, відповідно до розпорядження міського голови, розпочала свою роботу чергова 82 сесія міської ради. За пропозицією міського голови Сергія Філіпенка до порядку денного якої включено питання «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік». У засіданні оголошено перерву для проведення спільного засідання комісій.

 

 

 

Відділ забезпечення діяльності

міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень