Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 23.12.2019 08:24
Кількість переглядів: 1136

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва Р. Кондратьєва 21.12.2019 відбулося  засідання профільної комісії. 

Під час обговорення, були розглянуті питання регулювання земельних відносин, що винесені на розгляд 82 сесії Знам’янської міської ради.

Головний спеціаліст відділу земельних питань Є.Остапенко  ознайомив присутніх з 12 проектами рішень, що є профільними для постійної комісії, відповів на запитання та надав необхідні документи.

Під час розгляду питання формування порядку денного, комісією рекомендовано додатково включити до нього 3 питання: 

-    «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка», яка знаходиться за адресою вул. Гагаріна, 27-Т; 

-    «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка», яка знаходиться за адресою вул. Гагаріна, 30; 

-    «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка», яка знаходиться за адресою вул. Мусоргського, 1-А.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

Крім того, членами комісії надано доручення відділу земельних питань, відділу архітектури та містобудування та відділу  економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі надати інформацію щодо виділення земельних ділянок (пріоритетних місць) під встановлення рекламних щитів, надходження коштів до місцевого бюджету за це, та чи за правилами безпеки й ДБН встановлені ці об’єкти.

У роботі комісії брали участь: члени постійної комісії Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, О.Кузін, І.Грінченко, А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Загородня, головний спеціаліст відділу земельних питань Є.Остапенко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міської ради  В.Приходько.

Відділ забезпечення

діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень