Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Урочисте відкриття головної новорічної ялинки міста

Дата: 20.12.2019 11:51
Кількість переглядів: 1471

Фото без описуНоворічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

19 грудня   на площі біля міського Палацу культури відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки міста.

Фото без описуНа святковий захід зібралися діти та дорослі, аби разом взяти участь у святі.

-    Дуже приємно, що відкриття головної ялинки відбулося на майже новій площі. Дякуючи народному депутату України Олесю Довгому, за сприяння якого місто отримало кошти з державного бюджету України та завдяки якісній та швидкій роботі підрядника Фото без описуТОВ «МЕГАБУД - БК» з реконструкції Площі Героїв Майдану ми сьогодні проводимо урочистості саме на оновленій площі, - коментує міський голова Філіпенко Сергій Іванович.

Фото без описуОчільник міста привітав дітлахів та їх батьків з наступаючими новорічними святами, побажав міцного здоров’я, любові, а також здійснення усіх мрій. Також Сергій Іванович зазначив, що міська влада і надалі буде працювати на благо розвитку нашого рідного міста і громади!

На дітлахів цього дня чекало безліч сюрпризів, а саме:  лялькова вистава від Фото без описуобласного академічного театру ляльок, виставки на новорічну тематику від Центру дитячої та юнацької творчості та розважальна програма навколо ялинки. 

Звичайно, не обійшлося без подарунків. Так, на відкриття ялинки завітав і Фото без описуСвятий Миколай з рук якого дітки отримали солодкі подарунки.

Святий Миколай привітав усіх із наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажав дітлахам здійснення найзаповітніших бажань Фото без описута отримання гарних подарунків. 

Всім дорослим    висловив побажання достатку, щастя, благополуччя у родинах та віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни. 

Фото без описуДитячі забави довкола головної ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень