Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Посвята в юні музиканти

Дата: 20.12.2019 09:00
Кількість переглядів: 1214

Фото без описуВже багато років,  у грудні місяці, на передодні Нового року в  Знам’янській дитячій музичній школі  ім. М.В. Лисенка проходить улюблене свято першокласників – «Посвята в юні музиканти»  

У цьому навчальному році до великої родини музикантів приєдналося 46 учнів інструментальних класів та учнів класу сольного співу. Більшість дітей, переступаючи поріг школи, нічого не знають про інструменти, музичну грамоту. А через три, чотири місяці занять встигають дечому навчитися і публічно продемонструвати свої навички та вміння.    

Цогорічна  Посвята учнів першого класу відбулася в казковій атмосфері Фото без описуноворічних  вогників та ялинки, в день Святого Миколая.

Маленькі початківці   мали змогу взяти учать у ігровій програмі,  виконати нескладні твори, поспівати для всіх присутніх та Миколая. З їх першим публічним виступом привітав директор школи Івасенко С.В., який побажав юним музикантам подальших успіхів та відмінних оцінок та зазначив, що свято відбулося за підтримки начальника  відділу культури і туризму Бабаєвої С.М.

За рахунок міського відділу культури були придбані сувеніри для першачків: значки та нотні зошити з логотипом школи, виконані за індивідуальним замовленням. Вітали першокласників і творчі колективи школи: ансамбль скрипалів (керівник Яблуновська Н.А, концертмейстер Коваленко Є.В.,), фортепіанний  ансамбль викладачів у складі Фото без описуКоваленко Є.В., Гурської Н.Г, фортепіанний ансамбль учнів (керівник Гурська Н.Г.), сімейний ансамбль шумових інструментів «Дзвіночки», вокальний ансамбль  «Домісолька» (керівник Гумененко А.А.   концертмейстер Черепанова Г.В.), ансамбль домристів (керівник Булах Р.В., концертмейстер Тихонюк О.В.), хор молодших класів (керівник Потапчук Л.Я.)  

А на згадку про свято юні музиканти  отримали учнівські квитки,  сувеніри та  солодощі від Святого Фото без описуМиколая. Викладачі музичної школи сподіваються, що цей перший сценічний досвід їхніх вихованців стане добрим початком шляху до здобуття музичних виконавських вершин.

Свято вдалося на славу, теплу атмосферу в залі створювали ведучі заходу: Гурська Н.Г, викладач фортепіанного відділу та завідуючі відділом народних та оркестрових інструментів Булах Р.В. та теоретичних дисциплін Тихонюк О.В. та вокально – хоровим відділом Малініна Д.О.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень