Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 20.12.2019 08:52
Кількість переглядів: 1170

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд чергової сесії міської ради   (крім питань регулювання земельних відносин). 

За інформацією заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти, проектом рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» передбачено внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», а саме: відповідно до рішення сесії Петрівської сільської ради від 18.12.2019р. №705 «Про внесення змін до рішення сільської ради від 19 грудня 2018 року №561 «Про сільський бюджет на 2019 рік» щодо надання іншої субвенції на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет збільшення бюджетних призначень на 16000 грн.; відповідно до проекту розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації  - зменшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа" на 159 грн.

Детально зупинилися на питаннях  затвердження передавального акту комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені Фото без описуА.В.Лисенка» до правонаступника комунального некомерційного підприємства "Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, а також проекту рішення, що стосується утворення комунального некомерційного підприємства "Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради шляхом перетворення комунального закладу "Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка" та затвердження його Статуту. 

Секретар міської ради Н.Клименко представила для розгляду питання «Про строки проведення звітів депутатських комісій міської ради та депутатів Знам’янської міської ради у 2020 році» та «Про затвердження плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2020 рік». Наталія Миколаївна відмітила, що відповідно до рішення Знам’янської міської ради від 19.02.2016 року №130 «Про затвердження Положення про звітування  Знам’янського міського голови, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Знам’янської міської ради» до проекту рішення «Про строки проведення звітів депутатських комісій міської ради та депутатів Знам’янської міської ради у 2020 році» включено, крім пунктів щодо звітування за 2019 рік, пункти, якими передбачено, що:

 за останній рік повноважень ради, постійні депутатські комісії, не пізніше як за 20 днів до дня проведення чергових виборів, оприлюднюють письмовий звіт про свою роботу. Звіти постійних комісій міської ради повинні містити відомості про їх роботу у міській раді, участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень міської ради за попередній рік;

за останній рік  повноважень ради, депутати ради, не пізніше як за 20 днів до дня проведення чергових виборів, оприлюднюють письмовий звіт про свою роботу з урахуванням вимог п.4. даного рішення  на сайті міської ради та в інший спосіб.

Під час розгляду питання формування порядку денного, комісією рекомендовано додатково включити до нього питання: «Про продовження договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка із Знам’янською районною радою», «Про  продовження договору оренди нерухомого майна комунальної  власності територіальної  громади  м. Знам’янка із Знам’янською  районною  державною  адміністрацією», а також три проекти рішень що стосуються затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка».

Комісією на засіданні були розглянуті також питання продовження дії договорів оренди майна комунальної власності; заслухано дані щодо фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств міста за  9 місяців 2019 року; підстав встановлення на 2020  рік на території міста Знам’янка мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб; хід виконання Міських цільових програм тощо.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська,  О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення,  заступники міського голови, юрисконсульт КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» О.Таран, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень