Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році

Дата: 19.12.2019 16:35
Кількість переглядів: 1249

Фото без опису19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая.

Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в Фото без описуусьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. У цей час всі діти з нетерпінням чекають дива.

І саме такий захід організували працівники служби у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради  спільно з МЦСССДМ, головним Фото без описуспеціалістом відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громад кістю та старшим інспектором з ювенальної превенції Знам’янського ВП ГУНП у Кіровоградській області для дітей пільгових категорій: дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фото без описуПривітати дітей, учнівську молодь та їх батьків зі святом завітали  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів           С.Гребенюк, на адресу присутніх лунали найщиріші побажання здоров'я, миру, достатку, родинного затишку, а дітям - зростати Фото без описуздоровими, добрими і щасливими – на радість батькам та Україні – на славу!

По закінченню всі діти отримали солодощі та подарунки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень