Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Заходи до 76-ї річниці від Дня визволення смт Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників

Дата: 11.12.2019 08:50
Кількість переглядів: 1661

Фото без описуВ цьому році ми відзначаємо важливу для нас дату – 76 річницю від Дня визволення селища Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників.

Схиляємо голову перед подвигом наших батьків і дідів. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Другої світової, і слава та земний уклін живим ветеранам війни!

Низький уклін й повага Дітям війни, які на своїх плечах винесли тяготи в Фото без описупіслявоєнні роки та підняли країну з руїн. Ці люди і сьогодні вчать нас мудрості, витримці, терпінню та оптимізму.

04 грудня 2019 року о 13.00 год. в Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулися змагання з шахів та шашок між учнями ЗШ № 6,7. Селищний голова Москаленко С.Б. привітав учасників змагань, шановних судій, вболівальників з початком турніру, присвяченому 76- й річниці визволення смт Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників.  Адміністрація селищної ради відзначила переможців дипломами, грамотами і подарунками, а всіх Фото без описуучасників – подяками.  Усіх гостинно пригощали солодощами з чаєм. Ці змагання – прекрасний урок для всіх нас, як перемагати силою інтелекту і порозуміння. 

05 грудня напередодні Дня місцевого самоврядування у приміщенні селищної ради, відбулася зустріч із головами вуличних. Селищний голова Сергій Фото без описуБорисович разом із секретарем Надією Василівною привітали голів і вручили їм подарунки та подякували за співпрацю та порозуміння.

09 грудня в Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулися урочистості до 76-ї річниці визволення селища від німецько-фашистських загарбників. Селищний голова Москаленко С.Б. привітав односельців зі святом, відбулося урочисте ушанування пам’яті полеглих покладанням квітів до братської могили і Фото без описухвилиною мовчання. Концерт наповнили яскраві номери улюблених  виконавців та колективів Будинку культури смт Знам’янка Друга. Душевні пісні, чудові танці та мелодії дарували вдячним глядачам прекрасний настрій.  «Горлиця»,  «Сузір’я» ,  Рибнікова Г. і дует «Два А.» та багато інших. Це самовіддані мистецтву люди, справжні подвижники духа. 

10 грудня селищний голова Москаленко Сергій Борисович разом із секретарем селищної ради Лазарєвою Надією Василівною відвідали учасницю бойових дій, партизанку Боброву Марію Іванівну. Під час спілкування Марії Іванівні був вручений подарунок від селищної ради.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень