Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір  з футзалу  до річниці визволення  м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників

Дата: 09.12.2019 11:51
Кількість переглядів: 1216

Добре,  коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Турнір  з футзалу  до річниці визволення  м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників – це одна з таких традицій – спортивна традиція, яка вшановує важливу для Знам`янчан дату. 

Тож у спортивному залі КДЮСШ був проведений турнір з футзалу серед аматорських команд на Кубок міського голови. Ця традиція підтримується з 2002 року, в турнірі зазвичай беруть участь команди міста Знам’янка та Знам’янського району, цього разу таких команд було 6.

Між собою змагалися «по колу» команди «Локо» смт.Знам’янка Друга, «Будівельник» м.Знам’янка, «Промінь» с.Богданівка, «Зоря» м.Олександрія, «Буревісник» с.Петрове та ФК «Дмитрівка».    

Впевнену перемогу в турнірі виборола команда «Локо» смт.Знам’янка Друга, друге і третє місце посіли, відповідно, команди «Зоря» м.Олександрія і «Будівельник» м.Знам’янка. Нажаль, ФК «Дмитрівка» не взяв участь у фінальних іграх, тому йому було зараховано поразку.

За традицією команда-переможець нагороджена кубком, а гравці команд-призерів медалями. Крім того, організатори зустрічі передбачили пам’ятні нагороди для кращих гравців,  їх отримали: Сафонов Олександр «Локо», Дубровський Володимир «Зоря», Корчинський Максим «Будівельник», Зайцев Олександр «Промінь». На високому професійному рівні провела турнір бригада арбітрів: Віталій Дем’яненко та Олексій Шмалько.

У нагороджені команд брала участь начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я  Знам’янського міськвиконкому Руслана Ладожинська.

Щороку рівень турніру зростає, що дає можливість продемонструвати свої здібності як молодим гравцям так і ветеранам. Тож побажаємо гравцям подальшої наснаги, міцного здоров’я та незабутніх перемог. 
  
Відділ молоді, спорту 
та охорони здоров?я        
                                     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень