Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги

Дата: 06.12.2019 12:03
Кількість переглядів: 1322

Фото без опису5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера, а 6 грудня в Україні – це День Збройних сил України – свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Досить символічним є те, що ці два свята відзначаються майже в один день, адже великим є внесок волонтерів у зміцнення нашої армії.

Тож, 5 грудня відбувся урочистий захід, присвячений всім представникам українського війська, гідним нащадкам великих прадідів в чиїх жилах пульсує гаряча кров і дух героїчних запорожців, хто сьогодні є захисником України та Фото без описуприкладом для наслідування, справжнім героям нашого часу.  А також людям завдяки яким наші захисники «мають очі», техніку, одяг, продукти, ліки, все необхідне для гідного протистояння ворогу. Це велика армія волонтерів, які не шкодуючи себе роблять все для того, щоб допомогти нашим воїнам на передовій.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять   загиблих земляків та усіх патріотів, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.

Фото без описуВід імені Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету привітала присутніх секретар міської ради Наталія Клименко зазначивши, що у складний для країни час волонтери першими відгукнулися та прийшли на допомогу українським військовим, а також подякувала військовослужбовцям за вірність військовому обов'язку, за Фото без описугідну та віддану службу українському народові. Побажала мирного неба над головою, добра, щастя, злагоди і благополуччя. 

Помічник народного депутата України Андрій Клименко побажав усім присутнім, міцного здоров’я, надійного родинного тилу, віри у силу власної держави, щастя та добра! 

Багато теплих та зворушливих слів на адресу доброчинців  звучало не лише від влади, а й від колег, які сьогодні не шкодують часу, грошей та сил для Фото без описудопомоги тим, хто її потребує і залишається «трудівником тилу». 

Привітали присутніх: голова громадської організації «Знам’янська спілки ветеранів АТО» Герич В.І., заступник військового комісара, начальника відділення комплектування Знам’янського ОМВК Штанько Є.М.

Також, до вітань долучилися: координатор громадської організації «Знам’янське об’єднання «Майдан»» Тишкевич Н.М.,  голова міської Фото без описуорганізації Товариства Червоного Хреста України Котинська Т.С., голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О.

Грамоти,  квіти було вручено військовослужбовцям і волонтерам, які постійно допомагають бійцям на передовій у зоні проведення АТО.  
Також під час святкування координатор громадської організації «Знам’янське Фото без описуоб’єднання «Майдан»» Тишкевич Н.М отримала відзнаку-медаль «За гідність та патріотизм». Разом з нагородою військові подарували  прапор, де  написано щирі слова подяки за підтримку від військових.

Під час  урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, створивши святковий настрій для всіх учасників заходу.  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень