Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Представники учнівської молоді закладів загальної середньої освіти міста стали учасниками екскурсії  по виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 06.12.2019 11:01
Кількість переглядів: 1254

Фото без описуЗ метою ознайомлення учнів з діяльністю органів місцевого самоврядування та в рамках проведення заходів до Дня місцевого самоврядування представники учнівської молоді закладів загальної середньої освіти міста стали учасниками екскурсії  по виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

В ході якої ознайомилися Фото без описуз діяльністю структурних підрозділів Знам’янської міської ради, а також отримали унікальну можливість поспілкуватися наживо з представниками міської влади. 

Знайомство розпочалося із відвідування залу засідань, під час якого начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Біліченко Наталія Василівна ознайомила дітей з окремими аспектами роботи міської ради, депутатів і посадовців. 

Фото без описуНаступним етапом було спілкування з міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем, який гостинно запросив учнів до свого кабінету, надавши можливість дітям, під час невимушеного спілкування, відчути себе очільником міста, сидячи в кріслі міського голови. Сергій Іванович звернувся до молоді зі словами непохитної віри у те, що «майбутнє міста  у руках прогресивної, креативної та готової до позитивних змін молоді». «Мені надзвичайно приємно спостерігати за тим, як активна молодь прагне долучитися до розвитку нашого міста", - зазначив у своєму зверненні до дітей міський голова.

Фото без описуЗ не меншою цікавістю учні поставилися до інформацію про роботу першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюка Сергія Анатолійовича, керуючої справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної Ірини Олександрівни та секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни.

У підсумку зустрічі представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади  висловили побажання до юних відвідувачів щодо наполегливості, прагнення нових здобутків на шляху досягнення успіху в будь-якій зі сфер життя людини, Фото без описуадже «Успіх – то наполеглива праця та натхненний пошук».

Координаторами екскурсії стали: Зайченко Олена Анатоліївна – начальник відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради, Ладожинська Руслана Анатоліївна  - начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я  виконавчого комітету Знам’янської міської ради та Попова Тетяна Миколаївна  - головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської  міської ради.

Висловлюємо вдячність керівникам закладів загальної середньої освіти міста за співпрацю та сприяння  участі учнівської молоді  в ході проведення екскурсії.

Відділ освіти виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень