Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу

Дата: 04.12.2019 09:48
Кількість переглядів: 1556

Фото без описуЩороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

3 грудня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам’янка відбувся захід з нагоди відзначення Фото без описуМіжнародного дня інвалідів та Дня визволення м.Знам’янки від нацистських загарбників.

До присутніх звернулася перший заступник міського голови Валентна Загородня, яка висловила найтепліші слова учасникам заходу, на долю яких випали нелегкі випробування, побажала присутнім та їх родинам доброго Фото без описуздоров’я, життєвого оптимізму, добробуту і великого людського щастя.

Долучився до вітань і помічник-консультант народного депутата України О.Довгого Андрій Клименко, який побажав миру, щастя, здоров’я, бадьорого Фото без описудуху і благополуччя.

На завершення зустрічі гарний настрій усім присутнім подарували солісти: міського Палацу культури Руслан Павловський, Будинку культури смт Знам’янка Друга Галина Рибнікова і Любов Манжос та вокальний колектив «Горлиця» Будинку культури смт Знам’янка Друга.

Фото без описуЛунали українські і сучасні пісні, які зігрівали та звеселяли серця глядачів.

Будинок культури смт Знам’янка Друга неодноразово приїздив з виступами до терцентру, однак сьогоднішня зустріч була особливою, тому що серед Фото без описуприсутніх були не лише люди з обмеженими можливостями, а й ветерани Другої Світової війни. 

Зустріч завершилася в дружньому теплому колі 

Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому, відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень