Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з головними бухгалтерами бюджетних установ щодо забезпечення економного, раціонального та своєчасного використання бюджетних коштів міського бюджету

Дата: 02.12.2019 08:44
Кількість переглядів: 1158

Фото без опису29 листопада 2019 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Г. проведено нараду з головними бухгалтерами бюджетних установ закладів апарату управління, освіти, культури, соціальної сфери та житлово-комунального господарства м.Знам’янка щодо забезпечення економного, раціонального та своєчасного використання бюджетних коштів міського бюджету.

Звернуто увагу на забезпечення своєчасного використання бюджетних призначень, враховуючи їх економне та раціональне використання та в разі зменшення ціни на товари своєчасно укладати додаткові угоди на зменшення вартості.

Головних розпорядників бюджетних коштів зобов’язано надати інформацію про невикористані бюджетні призначення за січень – листопад 2019р. та щодо очікуваного залишку невикористаних бюджетних призначень станом на 01.01.2020р., а також тримати на постійному контролі розрахунки орендарів за спожиті енергоресурси.

На нараді обговорювались питання щодо підготовки та формування проєкту міського бюджету на 2020 рік та прогнозу на 2021 – 2022 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень