Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мамограф для лікарні

Дата: 29.11.2019 09:10
Кількість переглядів: 1350

Фото без описуОдразу ж невеличке роз”яснення: мамографія - це діагностика стану молочної залози. Щоб пройти обстеження на мамографі, жінкам доводиться їхати до обласноі лікарні. І так - не один рік. Для вирішення цієї проблеми й полегшення участі жінок, зараз триває процедура закупівлі мамографічного апарату для міської лікарні через систему “Prozzoro” (знаходиться на стадії визначення переможця та підписання договору).

Очікувана вартість апарату 2 млн 500 тис. гривень. З них кошти міського бюджету - 1млн 500 тис.гривень.

- Цього року для міської лікарні було придбано ще: автомобіль медичної допомоги вартістю 1 млн 245 тис.гривень, - розповідає міський голова Сергій Філіпенко, - лікарняні ліжка (для кардіологічного відділення)/

- морозильну скриню - для відділення переливання крові,

- придбано два добові монітори артеріального тиску для діагностування гіпертонії (у кардіологічне відділення? очікується поставка обладнання)?

- для дитячого відділення проведені закупівлі та очікується поставка: медичного електроотсосу, дитячого добового монітору артеріального тиску, пульсоксиметрів, дозатору шприцевого.

Зараз триває капітальний ремонт кардіологічного відділення. В приміщенні поліклінічного відділення замінюються віконні та дверні блоки на енергозберігаючі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень