Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесят дев’ята сесія міської ради

Дата: 28.11.2019 15:51
Кількість переглядів: 1306

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко 26 листопада  2019 року розпочато роботу чергової сімдесят дев’ятої сесії міської ради. 

Перед початком пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання  загиблих знам’янчан в зоні АТО.
26 листопада 2019 року міська рада затвердила 13 депутатських запитів, 4 рішення. 2 депутатські запити не було підтримано депутатами.

Розглянувши пропозицію щодо ініціювання добровільного приєднання Петрівської сільської територіальної громади до територіальної громади міста Знам`янки, рішення   Петрівської  сільської ради  сьомого скликання  Знам`янського району Кіровоградської області від 25.10.2019 №683 «Про надання згоди на добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення», керуючись ч.5 ст.81, пунктом 31 розділу IV «Прикінцеві положення» Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада рада надала згоду на добровільне приєднання Петрівської сільської територіальної громади Знам`янського району Кіровоградської  області (села Петрове, Сокільники, Новоолександрівка) до Знам`янської міської територіальної громади Кіровоградської  області.

Внесено зміни та доповнення до Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2023 роки та до рішення міської ради від 30.01.2019 № 1780 «Про затвердження Міської Програми Громадського бюджету міста Знам'янки на 2019 рік».

За результатами головування, враховуючи додаткові інформації, що надійшли протягом оприлюднення та обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», міська рада Фото без описупідтримала запропоновані зміни. 

За результатами голосування міська рада не підтримала проекти рішень: «Про внесення змін до Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 18 березня 2016 року №152», «Про звернення депутатів Знам’янської  міської ради до директора Світового банку  в справах України, Білорусі та Молдови пані Сату Кахконен, голови Кіровоградської обласної ради О.Чорноіваненку  та депутатів Кіровоградської обласної ради  щодо ситуації, яка склалася на підприємстві ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щодо ситуації, яка склалася на підприємстві ОКВП «Дніпро-Кіровоград»».

Під час обговорення питання виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, депутати та присутні заслухали інформацію головних розпорядників бюджетних коштів щодо ситуації з використанням коштів міського бюджету станом на 01.10.2019 року. Під час обговорення даного питання, на запитання депутатів відповідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенко, начальник відділу освіти Л.Клименко, директор територіального центру Т.Костікова, начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва.  За результатами голосування, звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року не набрав необхідної кількості голосів для його затвердження. 

Протягом засідання, міською радою було підтримано та затверджено ряд протокольних доручень.

Відповідно до п.п.1.1 п.1  ст. 27  Регламенту Знам’янської міської ради, у пленарному засіданні 79 сесії міської ради головуючим оголошено перерву. 

У пленарному засіданні чергової сімдесят дев’ятої сесії міської ради  26 листопада 2019 року взяли участь: заступник начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенко, заступники міського голови, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, мешканці міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень