Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 25.11.2019 08:41
Кількість переглядів: 1174

Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Н.Коленченко відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Присутні члени комісії розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради  (крім питань регулювання земельних відносин). 

Заслухавши інформацію голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Луца щодо підстав для внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін та доповнень до Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2023 роки», комісією надано пропозиції до змісту Додатку 2 «Ресурсне забезпечення Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2023 роки» даної програми в частині уточнення обсягів коштів, які пропонуються залучити на виконання програми щороку.

Доповідаючи інформацію щодо необхідності внесення змін до Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 18 березня 2016 року №152, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко проінформував про стан виконання протокольного доручення міської ради від 27.09.2019 року щодо можливості повернення відділу СБУ в місто Знам’янку. За інформацією доповідача, направлено відповідний лист до обласного управління з проханням розглянути питання відновлення роботи відділення управління Служби безпеки України у нашому місті та можливість повернення його офісу до міста Знам’янка Кіровоградської області.

На запитання членів постійної комісії щодо підстав для внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», переміщення коштів в межах програмної класифікації видатків, механізму використання коштів, що передбачені міським бюджетом,  відповідала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота. 

Під час інформування про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, Галина Вікторівна зупинилася на основних показниках та довела до відома присутніх дані розпорядників бюджетних коштів щодо використання коштів міського бюджету станом на 01 жовтня 2019 року. Зупинилася на причинах невиконання у 2019 році показників міського бюджету по доходах та видатках.

Обговорили присутні й інші питання запропонованого поряду денного 79 сесії міської ради.

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації, які передані на розгляд відповідальних виконавців та ініціаторів проектів рішень.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, О.Куцов, С.Пашко  – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності; голова постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Луц, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» І.Муравський, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень