Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 22.11.2019 10:27
Кількість переглядів: 1138

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Ю.Сопільняка відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради 26 листопада 2019 року (крім питань регулювання земельних відносин). 

Заслухавши інформацію в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» І.Муравського, комісією рекомендовано винести на розгляд сесії питання «Про надання згоди комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на продовження дії договору оренди нежитлових приміщень з комунальним некомерційним підприємством «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»». 

На запитання членів постійної комісії щодо підстав для внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік»  відповідала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота. 

Під час інформування про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, Галина Вікторівна зупинилася на основних показниках та довела до відома присутніх дані розпорядників бюджетних коштів щодо використання коштів міського бюджету станом на 01 жовтня 2019 року. Зупинилася на причинах очікуваного невиконання показників надходжень до міського бюджету у 2019 році.

Обговорили присутні й інші питання запропонованого поряду денного 79 сесії міської ради, що стосувалися внесення змін та доповнень до Міських програм, оренди нерухомого майна комунальної власності тощо.

На засіданні були розглянуті й додаткові питання, що стосуються профілю роботи комісії, а саме: роботи КДЮСШ, оренди частини приміщень міського палацу культури, звернення МК профспілки працівників освіти і науки України.

За результатами роботи, комісією  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Бойко, С.Філіпова, Ю.Клюка – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту; заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» І.Муравський, директор Міського палацу культури  Н.Альошина, директор КДЮСШ Є.Гавришевський, голова МК профспілки працівників освіти і науки України  Т.Мельник, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради
    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень