Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 22.11.2019 10:26
Кількість переглядів: 1165

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради. 

Враховуючи рішення Петрівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області №683 «Про надання згоди на добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення» відповідно до якого надано згоду на добровільне приєднання Петрівської сільської територіальної громади Знам’янського району Кіровоградської області (сіл Новоолександрівка, Петрове, Сокільники) до Знам’янської міської територіальної громади Кіровоградської області, комісією рекомендовано винести на розгляд сесії питання «Про надання згоди на добровільне приєднання  Петрівської сільської територіальної громади Знам`янського району Кіровоградської  області (села Петрове, Сокільники, Новоолександрівка) до Знам`янської міської територіальної громади Кіровоградської  області». 

На запитання членів постійної комісії щодо підстав для внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік»  відповідала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота. 

Під час інформування про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, Галина Вікторівна зупинилася на основних показниках та довела до відома присутніх дані розпорядників бюджетних коштів щодо використання коштів міського бюджету станом на 01 жовтня 2019 року.

Членами комісії розглянуті й інші питання запропонованого поряду денного 79 сесії міської ради, що стосувалися внесення змін та доповнень до Міських програм, оренди нерухомого майна комунальної власності тощо.

Комісією були також розглянуті звернення, що надійшли на адресу комісії. Обговорено питання, підняті громадянами, установами та організаціями  міста.

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації, які будуть передані для розгляду відповідальним виконавцям.
У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, Н.Тесленко, О.Рубан – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста,   О.Тітарєв – член постійної комісії з питань  охорони здоров’я та соціального захисту населення; керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенко, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

 Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень