Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 21.11.2019 09:03
Кількість переглядів: 1105

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Комісією були розглянуті питання, що пропонуються на розгляд сесії міської ради в листопаді поточного року  (крім питань регулювання земельних відносин).

Члени комісії заслухали інформацію в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» І.Муравського  щодо заходів, які вживаються закладом для проведення реорганізації установи шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради. Депутати також зупинилися на питаннях: проведення робіт з капітального ремонту кардіологічного відділення; придбання мамографа та його встановлення; дотримання температурного режиму в приміщеннях лікарні.

На запитання членів постійної комісії щодо підстав для внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік»  відповідала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота. Під час інформування про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, Галина Вікторівна зупинилася на основних показниках та довела до відома присутніх дані розпорядників бюджетних коштів щодо використання коштів міського бюджету станом на 01 жовтня 2019 року.

Під час обговорення проекту рішення «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янки на 2020 рік», членами комісії піднімалися питання; створення комунального підприємства з організації міських перевезень;  використання земель водного фонду; проведення конкурсу з  перевезення  пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування тощо. 

Під час розгляду питання формування порядку денного, комісією рекомендовано додатково включити до нього питання «Про звернення депутатів Знам’янської  міської ради до Директора Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови пані Сату Кахконен,  голови Кіроовградської обласної ради О.Чорноіваненка, та депутатів Кіровоградської обласної ради щодо ситуації, яка склалася на підприємстві ОКВП «Дніпро-Кіровоград» (суб’єкт подання – депутат міської ради Н.Тишкевич).

У різному депутати заслухали інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органі С.Гребенюка щодо стану квартир, які мають статус соціального житла та термінів проведення додаткових робіт з їх облаштування.

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації, що передані для розгляду відповідальних виконавців.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська,  О.Тітарєв, Н.Тишкевич – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення,  заступники міського голови, керуюча справами (секретар) міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» І.Муравський.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності міської ради   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень