Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Школа дівчат лідерів м.Знам’янка

Дата: 20.11.2019 11:32
Кількість переглядів: 1242

"Ми живемо в унікальний час, коли маємо можливість змінювати себе та суспільство і для цього в нас є безліч можливостей, варто лише вміти використовувати їх", - саме з таких слів розпочалася "Школа дівчат лідерів", організатором якої стала Олександра Гвоздик. 

Привітав присутніх міський голова Сергій Іванович Філіпенко. Очільник міста розповів дівчатам-лідерів, якими рисами характеру, вміннями та знаннями має володіти справжній лідер-керівник, також зупинився на тому, які в даний час проблеми вирішуються місцевою владою та про перспективи на майбутнє.  "Ми хочемо бачити у міській раді, в інших органах влади активну дієву молодь, яка має лідерські задатки, любить своє місто, хоче будувати і творити його історію. Активна молодь має брати відповідальність за майбутнє нашого міста і за власне майбутнє", - підсумував очільник міста.

Участь у заході взяли близько 20 дівчат-лідерів як з м. Знам’янка, так і Знам’янського району. Ділилися своїм досвідом з присутніми: начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Біліченко Наталія Василівна; начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Ладожинська Руслана Анатоліївна; начальник Знам’янського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області Марула Марина Юріївна, головний редактор інтернет-видання "Komora.info "Войчишина Оксана Миколаївна.

Далі розмова відбувалась у формі невимушеного діалогу, де запрошеним задавалися питання, на які надавалися вичерпні та змістовні відповіді.

У другій половині заходу, усі присутні прослухали цікаві мінілекції від запрошених спікерів на теми: «Стереотипи» від організатора заходу Олександри Гвоздик, «Позитивний імідж» від громадського діяча, колишньої голови Знам’янського міського ВП «ВМГО» «ФРІ» Зайченко Крістіни; «Лідерство» від члена Знам’янського міського ВП «ВМГО» «ФРІ» Домбровської Анастасії.

Не обійшлося і без практики. Так, всі присутні мали змогу "примірити" на себе роль посадовця, підприємця, громадського активіста і розповісти не тільки про свої думки, а й про конкретні дії, відповідно до займаної посади. 

В завершальній частині заходу відбулася рольова гра «Лідером може бути кожен».

Зустріч пройшла за активної участі всіх присутніх. В залі панувала дружня атмосфера, кожен мав можливість висловити свої думки, задати будь-яке питання та отримати на нього відповідь.

Слід зазначити. що Олександра єдина з міста Знам’янка стала учасницею Всеукраїнського проекту Girl2Leader Ukraine у рамках якого 40 дівчат з усіх регіонів країни, пройшовши національний відбір, відвідали Верховну Раду України де успішні жінки-лідери поділилися своїм секретом успіху з підростаючим поколінням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень