Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення Дня Гідності та Свободи і Дня пам’яті жертв Голодомору

Дата: 13.11.2019 08:34
Кількість переглядів: 1163

Під головуванням першого заступника міського голови Загородньої Валентини  Григорівни відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення Дня Гідності та Свободи і Дня пам’яті жертв Голодомору 

Валентина Григорівна ознайомила присутніх з планом заходів з нагоди відзначення в місті Дня Гідності та Свободи і Дня пам’яті жертв Голодомору.
Членами організаційного комітету було обговорено та визначено основні заходи, які будуть проводитися в м.Знам’янка.
На засіданні  вирішили:
•    21 листопада о 15:45 відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку "Героям, загиблим за свободу і незалежність України". 0 16:00 в міському Палаці культури відбудеться інформаційно-просвітницький захід "Зима, що нас змінила";
•    23 листопада о 15.30 біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій в Україні розпочнеться мітинг-реквієм, о 16.00 – знам’янчани доєднаються до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції «Запали свічку». 
Також, в ці дні в місті будуть приспущені Державні Прапори, обмежено розважальні заходи, відслужені поминальні панахиди за загиблими.
У навчальних закладах міста відбудуться «уроки пам´яті», виховні години, приурочені роковинам Голодоморів та Дню Гідності і Свободи. 
Оргкомітет звертається до знам’янчан з проханням долучитися до заходів із вшанування пам’яті жертв Голодоморів та Дня Гідності і Свободи, що відбудуться в нашому місті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень