Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення

Дата: 18.11.2019 14:09
Кількість переглядів: 1343

Фото без описуПід головуванням керуючої справами міськвиконкому І.Ратушної відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення. 

До порядку денного були включені питання щодо стану правової  роботи по попередженню насилля в сім’ї, про стан правової роботи у сфері зайнятості населення, про надання пропозицій до плану роботи міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення на 2020 рік. 

Про стан правової роботи по попередженню насилля в сім’ї доповідали начальник юридичного відділу Данільченко Ю.В. (за інформацією Знам’янського відділу поліції) та директор Знам’янського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шевченко Н.В. Фахівці окреслили основні напрямки правової роботи по попередженню насилля в сім’ї, обговорили зміни норм чинного законодавства в галузі протидії насиллю в сім’ї, висвітлили проблемні питання, які виникають при проведенні профілактичної роботи.

Про стан правової роботи у сфері зайнятості населення доповідала провідний юрисконсульт Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Григор’єва М.М., яка окреслила основні її напрямки: контроль за правильністю нарахування, своєчасністю сплати страхових внесків до фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування (ЄСВ), застосування та стягнення фінансових санкцій, проведення позовної роботи щодо стягнення неправомірно отриманої допомоги по безробіттю в судовому порядку.

Голова МКМР Ратушна І.О. запропонувала членам ради опрацювати та подати на наступне засідання МКМР пропозиції до плану роботи  міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення на 2020 рік». 
    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень