Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В міському Палаці культури відбувся творчий фестиваль "Фестиваль зірок"

Дата: 18.11.2019 13:12
Кількість переглядів: 1242

Фото без описуСвіт творчості дивний тим, що в ньому немає кордонів, як немає кордонів для нашого всесвіту який усіяний безліччю зірок. 16 листопада в нашому місті теж запалали вогники від виступів учасників першого у місті творчого проекту «Фестиваль зірок», який був організований відділом культури і туризму (начальник С. Бабаєва) та міським Палацом культури ( директор Н. Альошина) за підтримки Регіонального фонду «Відкрита Україна», директор В. Вагжанова.

Фестиваль проходив за номінаціями: «Хореографія», «Вокальне мистецтво» (діти, дорослі), «Музичне виконання», «Художнє читання та театральний жанр» (діти, дорослі), «Образотворче мистецтво» (діти, дорослі), «Декоративно-ужиткове мистецтво». Всього 46 учасників з міста, району та м.Кропивницький.

Оцінювало фестиваль професійне журі у складі:
• голова журі директор Регіонального фонду «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова;
• засновник і директор школи музики «Альтерація», викладач вокалу, композитор і аранжувальщик Ені Версен;
• голова циклової комісії "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" Олександрійського коледжу культури і мистецтв  Жеребило Наталія Володимирівна;
• викладач комісії "Хореоргафія" Олександрійського коледжу культури і мистецтв Слуцька-Жир Софія Анатоліївна  
• режисер театральної студії «Експромт» Волчок Олександр Іванович.

Кожний вид мистецтва має свої специфічні закони відображення життя, свої особливі форми, виразні методи і свій матеріал. І цей матеріал із задоволенням був представлений на неймовірно гарній сцені міського Палацу культури.

Хочеться сказати, що підготовка до фестивалю велась не тільки творчим колективом МПК (Бойко С., Кравченко В., Петрашова В., Запісочна В., Р.Павловський), а і технічним складом колективу. Складні конструкції декорацій (Козаченко С., Пісчурніков П., Гузь Д. Роздобудько С.), освітлення (Русаков В.), звукове та відео оформлення (Редько О., Запісочний Б.), прибирання техпрацівниць – непроста робота людей які залишаються по за лаштунками.

Слова вдячності висловлюємо всім, хто нас підтримав, хто був разом з нами на святі, а також магазину «Декор» (директор Пісковий Є.) за допомогу та В.Кадерову за фото і відео матеріали.

Як сказав Сократ: «У кожного є сонце, треба лише дати йому світити». Тож давайте разом запалювати нові зірки! 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень