Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Презентація професії – на допомогу молоді

Дата: 15.11.2019 11:50
Кількість переглядів: 1332

Фото без опису14 листопада 2019 року для учнів Знам’янського ЗШ №7 представниками  Національної поліції та Знам’янського центру механізації колійних робіт спільно із фахівцем Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було проведено презентації професій «поліцейський» та «залізничник».

Під час заходу, представник Знам’янського відділу поліції – тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника, старший лейтенант Сергій Миронюк, поінформував присутніх про особливості служби в поліції, розповів про вимоги до посади, умови праці, рівень заробітної плати та перспективи кар’єрного росту. Учні отримали інформацію про умови та етапи проходження конкурсу на посаду поліцейського. Дітям було презентовано ряд посад середнього та молодшого посадового складу, які потребують укомплектування. 

Тетяна Ямпольська – заступник начальника Знам’янського центру механізації колійних робіт з кадрових питань розповіла учасникам заходу про низку залізничних професій, зокрема про професії «машиніст колійних машин» та «слюсар з ремонту колійних машин та Фото без описумеханізмів». Учні отримали багато цікавої інформації, зокрема, про умови працевлаштування та подальшого навчання за рахунок підприємства. 

Фахівець з профорієнтації, Людмила Базюк, запропонувала всім бажаючим, пройти психологічне тестування за допомогою веб-базованої платформи:»Моя професія:консультаційна мережа», щоб переконатись у правильності свого вибору. 

Л. Базюк                            
провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних 
Знам’янської міськрайонної філії 
Кіровоградського обласного 
центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень