Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Визначено проекти-переможці Громадського бюджету в м.Знам’янка 2019

Дата: 12.11.2019 13:21
Кількість переглядів: 1263

Фото без описуПід головуванням голови Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету м.Знам’янка Лєвінте Сергія Васильовича за участі керівництва міста, депутатів міської ради, громадськості міста відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (Бюджету участі). 

На порядок денний винесено питання:
Про встановлення результатів голосування за проекти Громадського бюджету в 2019 році.
Про затвердження проектів-переможців Громадському бюджету в м.Знам’янка в 20189році.
Різне.

Сергій Васильович зазначив,  що з 17 жовтня по 6 листопада 2019 року тривало голосування за проекти громадського бюджету м.Знам’янка. До голосування було допущено 4 проектів, з 9 поданих. Голосування відбувалося як в електронному вигляді з допомогою bankid, так і в пунктах для голосуванні розташовані за адресами: вул. Маяковського, 40, приміщення бібліотеки;  вул. Олени Теліги, 10, приміщення бібліотеки; вул. Михайла Грушевського, 19, приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

За результатами голосування  найбільшу кількість голосів серед малих проектів перемогу отримали проекти «Бібліоцентр», «Безкоштовна стерилізація безпритульних тварин».

Згідно положення про Громадський бюджет у м.Знам’янка , розділу ІX "Реалізація проектів та оцінка ефективності використання коштів громадського бюджету м.Знам’янка" п. 9.3.- проекти, які шляхом голосування отримали найбільшу кількість голосів та були рекомендованими до реалізації, мають бути включені до фінансування та винесені на розгляд найближчої чергової сесії міської ради.

Протокол засідання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень