Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чемпіонат України з гандболу в місті Знам’янка

Дата: 12.11.2019 12:44
Кількість переглядів: 1228

Фото без опису8-9 листопада 2019 року на території міста Знам’янка відбувся ІІ-й тур Чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2005-2006 р.н. 
Учасниками змагань стали: команда з міста Бровари  (Броварське вище училище фізичної культури (БВУФК)) та збірна команда Кіровоградської області, до якої увійшли 6 вихованок комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста Знам’янка.

Чемпіонат розпочато урочистим відкриттям та привітанням учасників від очільника міста  -  Знам’янського міського голови  Філіпенка Сергія Івановича Фото без описуз побажаннями натхненної гри та успіху на шляху до нових звершень та перемог.

Тур складався з двох ігор, під час яких дівчата зі збірної Кіровоградщини намагалися максимально тримати захисні позиції, але перемогу, за результатами дводенних ігор, здобула більш досвідчена команда спеціалізованого закладу. 

Але поряд з тим, не менш приємним є і той факт, що у складі команди опонента були  й наші вихованки - Шкільна Юлія та Марія Стрембицька, яких Фото без описусвого часу тренувала  та підготувала до подальшого навчання у вищому спеціалізованому закладі досвідчений тренер-викладач Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Федіна Ірина Анатоліївна.

Шлях до перемог завжди тернистий та складний, але тим і дорожчою вона є, коли здобута з честю. Вітаємо команду з міста Бровари з перемогою та бажаємо нашим спортсменам, які є на сьогодні представниками команд різних рівнів, входячи до складу збірних, непереборного бажання прагнути Фото без описукращого, досягати вершин, ще не підкорених, маючи при цьому непохитну віру у власні сили та здібності.  

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень