Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесят восьма сесія міської ради

Дата: 04.11.2019 16:25
Кількість переглядів: 1278

Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко 04 листопада 2019 року було продовжено роботу чергової сімдесят восьмої  сесії міської ради. 

На початку засідання міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав працівників залізничних підприємств з Днем залізничника. Побажав здоров’я, злагоди та професійної удачі.

Робота 78 сесії продовжилася розглядом питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік»».

Враховуючи комісійне обстеження, що було проведено напередодні, міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було запропоновано виділити 150000 грн. для проведення поточного ремонту прибудинкової території житлового будинку №2 по вул. Глібка. Також, депутати підтримали пропозицію міського голови та повернулися до голосування по тих об’єктах, що не набрали достатньої кількості голосів 25.10.2019 року (початок роботи 78 сесії міської ради). За результатами голосування, більшістю голосів, підтримано зміни до міського бюджету та передбачено збільшення видатків на зимове утримання доріг у сумі 200000 грн.; для надання транспортних послуг - 130000 грн. Кошти виділені за рахунок зменшення бюджетних призначень резервного фонду.

Під час голосування, депутати вдруге не підтримали виділення коштів: на встановлення світлофору по вулиці Віктора Голого (перехрестя з вул. В’ячеслава Чорновола) – 650000 грн.; збільшення бюджетних призначень для фінансового управління на суму 64600 грн. (наразі працівники отримують заробітну плату на рівні 2018 року, не дивлячись на те, що з червня 2019 року, відповідно до рішення Уряду мало б відбутися підвищення).

У зв’язку із необхідністю оптимізації діяльності та поліпшення організації надання послуг у сфері охорони здоров’я, Знам’янська міська рада затвердила рішення «Про припинення  комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» у зв’язку з реорганізацією шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради».

Депутати підтримали ряд рішень щодо майна комунальної власності; зі змінами та доповненнями затвердили Програму фінансового забезпечення відзначення визначних подій у   місті Знам’янка на 2020 рік та Програму енергоефективності м. Знам’янка на 2019-2022 роки.

Засулахавши інформацію начальника відділу освіти Л.Клименко, враховуючи пропозиції, що надійшли на депутатських комісіях, затверджено Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти.

Не набрали необхідної кількості голосів проекти рішень щодо: встановлення розміру щомісячного преміювання міському голові на ІV квартал 2019 року; продовження терміну припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське  комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»; надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки) ТОВ «Знам'янський торгівельний комплекс «Відродження».

04 листопада  2019 року міська рада затвердила 35 рішень міської ради, у тому числі 22 – з питань регулювання земельних відносин. У ході проведення сесії міська рада надала ряд протокольних доручень.

У засіданні чергової сімдесят восьмої сесії міської ради 04 листопада 2019 року взяли участь: заступники міського голови, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, керівник Кп «Знам’янський ККП» О.Чернявський, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень