Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято залізничників

Дата: 04.11.2019 09:53
Кількість переглядів: 1380

Фото без описуСвоє професійне свято залізничники України відзначають на початку останнього осіннього місяця - 4-го листопада. 

Тож,  з нагоди Дня залізничника в міському Палаці культури відбулися урочистості, участь в яких взяли міський голова Сергій Філіпенко, начальник виробничого  підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» Володимир   Матвієнко,начальник відділу кадрів виробничого  підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних Фото без описуперевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» Олександр Пашко, голова Знам’янської територіальної профспілкової організації залізничників та транспортних будівельників України, депутат міської ради Людмила Семиніна,  керівники та працівники залізничних відділень. 

Звертаючись з вітальним словом до працівників залізничних магістралей, Фото без описуветеранів галузі, Сергій Іванович відзначив нелегку та вкрай важливу для міста працю залізничників. Побажав їм та їхнім родинам здоров’я, миру, злагоди, добробуту і благополуччя.

Фото без опису«Щирих слів подяки заслуговують всі залізничники нашого славного міста. Адже загальний успіх та досягнення складаються із умінь, старань і професіоналізму кожного, хто працює в цій галузі.

Ваша праця користується високим авторитетом серед знам’янан та гостей міста. Щира вдячність ветеранам за хорошу роботу, за вагомий внесок у розбудову підприємств залізниці.

Фото без описуЗапочатковані Вами традиції продовжують нові покоління залізничників. І я переконаний, що вони й надалі будуть примножувати здобутки та працювати з натхненням», - наголосив Сергій Філіпенко.

Кращих працівників залізниці за сумлінну, добросовісну працю, досягнення вагомих результатів у професійній діяльності та з нагоди професійного свята нагородили  відзнаками та подарунками від  міської ради, регіональної філії «Одеська залізниця» та АТ «Укрзалізниці» голови правління та члена правління.

Приємним завершенням урочистостей став для всіх присутніх в залі святковий концерт від ВІА «Древляни» ( Житомирська філармонія).

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень