Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Дата: 01.11.2019 11:43
Кількість переглядів: 1204

Фото без описуТрадиційно, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. З нагоди свята у приміщенні Знам’янської міської ради відбулися урочистості.

Працівників соціальної сфери міста привітали міський голова Сергій Філіпенко та помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Фото без описуАндрій Клименко. 

У своєму виступі Сергій Іванович зазначив, що прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері. 

Виступаючі висловили вдячність працівникам соціальної сфери міста за Фото без описусамовіддану, наполегливу працю, та тепло сердець, яке вони дарують людям.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери кращих соціальних працівників було нагороджено відзнаками міської ради та Подяками від народного депутата Фото без описуУкраїни Олеся Довгого. 

Святкову програму з нагоди професійного свята присутнім подарували солісти міського Палацу культури та Центру дитячої та юнацької творчості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень