Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розпочав свою роботу традиційний фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти»

Дата: 31.10.2019 13:36
Кількість переглядів: 1215

Фото без описуТепла невимушена атмосфера панувала цими днями у актовій залі  Знам’янської дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка. Розпочав свою роботу традиційний фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти», який  був започаткований у 2013 році, з метою патріотичного виховання та всебічного розкриття таланту учнів закладу. 

Всі бажаючі учні школи могли презентувати свої вміння та захоплення різними видами мистецтва. 

На протязі тижня працювала виставка робіт юних майстрів: вишивка, Фото без описумалюнки, вироби з бісеру, тіста, дерева, різноманітні прикраси. 

Вже вшосте цей захід збирає переповнену глядацьку залу на гала-концерт, який  відбувся 30 жовтня 2019 року. Концертна програма була насичена  розмаїттям номерів. 

18 учнів демонстрували свої вокальні та танцювальні вміння, змагалися в Фото без описумайстерності декламування віршів та читанні гуморесок, дивували присутніх ілюзіонними номерами та виконанням  творів на шумових Фото без описуінструментах, грали власні композиції. 

Атмосферу свята створювала ведуча, викладач відділу фортепіано та концертмейстерства, Гурська Н. Г.

Всі учасники фестивалю отримали дипломи та незабутні враження від концерту. 

З вітальним словом до присутніх звернувся директор школи Івасенко С. В., який зазначив: «Цей захід довів наскільки багатогранні та талановиті наші діти, а при підтримці дорослих вони завжди будуть налаштовані на творчий Фото без описупроцес в навчанні та вихованні, який стане міцним фундаментом для їх всебічного розвитку. 

До зустрічі на фестивалі 2020 року!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень