Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено нараду-семінар з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ про розгляд бюджетних запитів щодо складання проекту міського бюджету на 2020 рік

Дата: 31.10.2019 10:36
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису30 жовтня 2019 року під головуванням міського голови Філіпенка С. за участі першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Галини Вікторівни проведено нараду-семінар з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ про розгляд бюджетних запитів щодо складання проекту міського бюджету на 2020 рік та прогнозу міського бюджету на 2021-2022 роки, а також підготовку пропозицій щодо включення видатків до проекту міського бюджету на 2020 рік.

Звернуто увагу на забезпечення своєчасного використання бюджетних призначень,  враховуючи їх економне та раціональне використання та в разі Фото без описузменшення ціни на товари та енергоресурси своєчасно укладати додаткові угоди на зменшення вартості. 

Зобов’язано головних розпорядників бюджетних коштів тримати на постійному контролі розрахунки орендарів за спожиті енергоресурси.  

Розглянуто особливості складання проекту міського бюджету на 2020 рік та прогнозу міського бюджету на 2021 – 2022 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень