Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято Обдарованості в місті Знам’янка

Дата: 31.10.2019 08:31
Кількість переглядів: 1178

Вже другий рік поспіль на території міста Знам’янки діє Міська програма «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка», розроблена з метою створення належних умов для розвитку та підтримки обдарованої молоді, її інтересів, здібностей та забезпечення сприятливих умов для самореалізації творчої особистості у сучасному суспільстві.

30 жовтня 2019 року  в приміщенні центру дитячої та юнацької творчості міста Знам’янка відбулося довгоочікуване свято для тих, хто власними зусиллями досягнув успіхів у 2018/2019 навчальному році – Свято обдарованості, на якому 53 педагогам, 51 учню та за досягнення успіхів у семи командних змаганнях вручено Сертифікати на отримання премії імені В’ячеслава Шкоди на загальну суму виплат – 98,0 тисяч гривень.

У своєму вітальному слові міський голова Філіпенко Сергій Іванович звернувся до педагогів, учнів та батьків зі словами: «Сьогодні в цьому залі молоді люди, які є гордістю нашого міста, його елітою, майбутнім. Протягом року в результаті кропіткої системної праці ви отримали певні здобутки, досягли вершин в науці, спорті, культурі, творчості, отримали нові знання та досвід. Ви маєте чималі досягнення завдяки вашому інтелекту, наполегливості, старанню.

Підбиваючи підсумки минулого року, можна дійти до висновку, що батькам, педагогам та владі є чим пишатися. Я маю велику надію на те, що ви не будете зупинятись на досягнутому, а в майбутньому працюватимете в рідному місті та розвиватимете його, будете патріотами держави».  

«Обдаровані учні, яких підготували професійні вчителі, вражають своїми здобутками на освітянській ниві. Говорячи про майбутнє сучасної учнівської молоді, слід дбати про якісну освіту і ґрунтовні знання, щоб отримати престижну роботу з гідною оплатою праці. Усі ми хочемо, щоб наша країна була успішною та конкурентоспроможною в цьому глобальному світі. На сьогодні є значний обсяг завдань, для успішної реалізації яких потрібна рушійна сила, якою і є талановита та обдарована молодь» - зазначила начальник відділу освіти Клименко Людмила Анатоліївна, підводячи підсумок нагородження обдарованих, талановитих та перспективних.

На завершення святкового заходу усі учасники освітянської спільноти та почесні гості свята долучилися до спільного фото на згадку.

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень