Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 30.10.2019 16:34
Кількість переглядів: 1147

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На засіданні комісії розглядалося 7 питань, а саме: 1-про надання дозволу на купівлю частки житлового будинку на ім’я  малолітньої  дитини; 1-про розгляд заяви опікунів щодо виконання своїх обов’язків по догляду за майном, яке належить дитині-сироті; 1-про розгляд  заяви щодо розподілу спального майна відповідно до часток співвласників; 2-про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній дитині; 1-про зміну статусу  дитини, позбавленої батьківського піклування, на дитину-сироту; 1-про стан утримання та виховання малолітньої дитини в сім’ї батьків. 

Всі питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей, обговорені членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті виважені рішення та надані рекомендації, спрямовані на захист прав та інтересів дітей: 4 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради; 2-інформацію прийняти до відома та підготовити відповіді на звернення заявників; 1-попередити батьків про наслідки неналежного виконання батьківських обов’язків стосовно малолітньої дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень