Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради

Дата: 24.10.2019 09:15
Кількість переглядів: 1142


Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Луца, за участі секретаря міської ради Н.Клименко та депутатів міської ради, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко) та з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Луц). Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради, а також додаткові питання, що пропонується розглянути 25 жовтня 2019 року.


Під час розгляду питання формування порядку денного рекомендовано додатково включити до нього проекти рішень: 
«Про припинення комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка»  у зв’язку із реорганізацією шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради»;
«Про звернення депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання Кіровоградської області до Президента України, Голови Верховної Ради україни щодо ситуації, пов’язаною із імплементацією так званої «формули Штайнмаєра» ( суб’єкт подання – голова постійної комісії В.Мацко).
Присутні члени постійних комісій обговоривши питання «Про надання обласному благодійному фонду «Повернення до життя» пільги з плати за оренду нежитлового приміщення», заслухавши інформацію керівника обласного благодійного фонду «Повернення до життя» О.Остапова, погодили винесення даного проекту на сесію міської ради.
Начальник відділу освіти Л.Клименко представила до розгляду проект рішення «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти» та проінформувала про правки, що запропоновані постійною комісією з питань освіти, культури, молоди та спорту ( гол. Ю.Сопільняк).
Під час розгляду питання «Про затвердження Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2019-2022 роки», заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк відповів на запитання депутатів міської ради щодо змісту Програми, підстав для її підготовки, наявності ПКД на виконання робіт по капітальному ремонту мереж зовнішнього освітлення вулиць та провулків міста, стану виконання депутатських запитів та звернень, що стосуються відновлення освітлення тощо.
У роботі комісій брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська,   О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення;   С.Філіпова – член постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту; І.Грінченко – член постійної комісії з питань землекористування та будівництва; О.Луц, С.Лєвінте, С.Каратєєв – члени постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики; Н.Коленченко, О.Куцов – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, ПП А.Гончаренко, керівник обласного благодійного фонду «Повернення до життя» О.Остапов.
Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій та ходом проведення комісій (здійснювалася он-лайн трансляція), кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     
  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень