Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 22.10.2019 09:48
Кількість переглядів: 1123

 

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Р.Кондратьєва, за участі секретаря міської ради Н.Клименко,  відбулося засідання постійної комісії з питань  землекористування та будівництва. 

Комісія розглянула 23 питання регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у жовтні  поточного року.

Членами комісії, під час обговорення профільних питань, були поставлені запитання щодо підстав внесення на розгляд міської ради проектів рішень, територіальної належності земельних ділянок, використання земельних ділянок землекористувачами у разі розташування на їх території ліній електропередач, підстав для повторного винесення на розгляд міської ради проектів рішень тощо. Роз’яснення та відповіді на поставлені запитання надали начальник відділу земельних питань А.Грицюк та начальник юридичного відділу Ю.Данільченко.

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано висновки та рекомендації.Фото без опису

У роботі комісії брали участь: Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, І.Грінченко – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій та ходом проведення комісії (здійснювалася он-лайн трансляція), кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

 

Відділ забезпечення діяльності 

 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень