Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Будинку культури смт Знам`янка Друга, відбулася зустріч з воїнами бойових дій на Сході України

Дата: 15.10.2019 16:01
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису14 жовтня ми відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов`язане із боротьбою за свободу та порятунок від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх і вважали її своєю заступницею.

Тому у часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День Фото без описуУкраїнського козацтва.

Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності, та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення.

15 жовтня 2019 року, в Будинку культури смт Знам`янка Друга, відбулася зустріч з воїнами бойових дій на Сході України. Метою даного патріотично – виховного заходу стало виховання поваги до українських захисників, землі, до історичного минулого своєї держави, формування почуття патріотизму, Фото без описутолерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Голова селищної ради Сергій Борисович Москаленко привітав захисників і усіх присутніх зі святом.

Під час зустрічі звучали вірші Галини Миколаївни Роговой та пісня «Нашим Героям», у виконанні Галини Рибніковой.

Своїми спогадами поділились присутні учасники бойових дій: Микола Аржанов, Юрій Котовий. Вони розповіли про своє перебування на Сході України, як і коли, вони потрапили на передову. Кожен з них побажав присутнім віри в себе і в майбутнє України.

Фото без описуУсі присутні низько схиляли голови в хвилині мовчання перед пам’яттю і подвигом загиблих славних синів і дочок України.

На завершення діти подарували обереги виготовлені власноручно в гуртку «Творча майстерня», побажали нашим воїнам всіх Господніх благ і гараздів, непохитної віри, незламного духу , чистої любові до своєї Неньки – України!

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень