Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 15.10.2019 14:53
Кількість переглядів: 1174

Фото без описуПід головуванням міського голови  Філіпенка Сергія Івановича 10 жовтня 2019 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 13 проектів рішень.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав: 
•    щодо надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;
•    зміни статусу малолітній дитині;
•    звільнення особи від обов’язків піклувальника неповнолітнього;
•    призначення опікуна малолітній дитині;
•    щодо здійснення правочинів з майном, власником якого є малолітня дитина.
Відповідно до ст. 14 Закону України «Про освіту», ст. ст. 9, 15, 26 Закону України «Про позашкільну освіту», ст. 32 п.2 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.01 р. № 433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад», постановою Кабінету Міністрів України  «Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей» від 25.03.1997 р. № 260 та Статутом дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка,  виконавчим комітетом погоджено розмір щомісячної плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка та встановлено з 01 вересня 2019 року батьківську плату, у залежності від обраного фаху навчання, на рівні 2018/2019 навчального року, а саме:
• для учнів  відділу фортепіано та концертмейстерства  – 90  гривень;
• для учнів  відділу народних та оркестрових інструментів  (клас гітари) – 90 гривень;
• для учнів вокально-хорового відділу (клас сольного співу) - 80  гривень;
• для учнів  відділу народних та оркестрових інструментів  (класи: домри, скрипки, баяну, акордеону, сопілки, духових та ударних інструментів) – 80 гривень.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надано дозвіл на розміщення об’єкта виїзної торгівлі хлібобулочними виробами біля магазину «Українські ковбаси» по          вул. Привокзальній.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надано дозвіл на проведення виставки - ярмарки з продажу саджанців та насіння на  площі Героїв  Майдану з  15.10.2019 р. по 24.10.2019 р.

З інформацією щодо виконання п.15 рішення виконавчого комітету «Про підсумки роботи господарського  комплексу міста в осінньо-зимовий період 2018/2019 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо–зимовий період 2019/2020 року» виступили: начальник відділу освіти Л.Клименко, заступник начальника управління – начальника відділу ЖКГ управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради С.Усатенко, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» І.Муравський, начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва, керівник комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський. 
                                                
Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень