Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Святкові заходи з нагоди Дня Захисника України

Дата: 15.10.2019 08:56
Кількість переглядів: 1293

Фото без описуНапередодні святкування Дня захисника Україні у місті відбулися заходи, присвячені цій події. 
Представники міської влади разом із представниками міської спілки ветеранів АТО  поклали квіти на  могили загиблих героїв та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Фото без опису«Ми в вічному боргу перед захисниками України, які кинули виклик агресору та стали на захист рідної землі», зазначила перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна під час об’їзду могил загиблих Героїв.

Цього ж дня відбулася зустріч міського голови Сергія Філіпенка, голови міської Спілки АТО Герича В.І. із родинами загиблих воїнів АТО, учасниками бойових Фото без описудій.

Міський голова подякував батькам героїв за те, що виховали справжніх патріотів України та запевнив, що міська влада зробить усе можливе, щоб розділити з сім’ями загиблих важкий тягар турбот"та побажав жінкам миру, здоров'я і сили духу. 

Фото без описуЗ нагоди свята Сергій Іванович вручив матеріальну допомогу сім’ям загиблих Героїв-знам’янчан. Також, матеріальну допомогу було вручено і учасникам бойових дій в АТО. 

Урочисті заходи до Дня захисника України розпочалися із покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу та незалежність України» на площі Героїв Майдану. У покладанні взяли участь міський голова Сергій Філіпенко, керівництво міської ради, представники міської спілки ветеранів Фото без описуАТО, громадськість міста

Урочисті заходи продовжилися у міському Палаці культури. До усіх присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Сергій Філіпенко:

«Це справжнє свято мужності й самовідданості.  Це свято кожного, хто   віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Перед вами ми схиляємо голови, у вас вчимося любити Батьківщину. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає   Фото без описупокровительство Пресвятої Богородиці.. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають вам душу. Нехай ваші родини і нашу країну оберігає Господь!».

Долучилися до вітань: помічник-консультант народного депутата України Клименко Андрій Михайлович, голова міської Спілки ветеранів АТО Герич Фото без описуВолодимир Іванович, заступник військового комісара з територіальної оборони Щетінін Володимир Михайлович.

За мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та свого народу, значний особистий вклад в розбудову країни міський Фото без описуголова С.Філіпенко та голова міської спілки ветеранів АТО Герич В.І. вручили нагороди тим, хто кожного дня доводить свою відданість Батьківщині, тим, хто сьогодні захищає традиції та боронить кордони України.  

Фото без описуНа запрошених чекав чудовий патріотичний концерт, який підготували для них найкращі танцювальні колективи, вокалісти та музиканти Фото без описуміського Палацу культури.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень