Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Українське козацтво – наша гордість і слава

Дата: 11.10.2019 12:23
Кількість переглядів: 1844

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва та День Захисника України.

До цієї дати,  працівники міської бібліотеки – філії №3, організували і провели пізнавально-розважальну гру «Ми роду козацького діти,землі української цвіт».

Метою цього заходу  було розширення знань присутніх про історію славного українського козацтва, виховання почуття патріотизму, національної гідності та побратимства, популяризація надбань і традицій славних запорожців – оборонців рідної землі. 

Сучасні козаки гідні слави своїх предків. І це доводили запрошені гості.   Юнакам та дівчатам були запропоновані інтелектуально-патріотичні конкурси «Козацька кмітливість», «Козацькі повір’я та звичаї», «Козацька спритність», «Передача листа» які дозволили зануритись в неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби.

Перемогла, як завжди у козаків – дружба. Присутні також  дізналися цікавинки з козацького життя з розповіді бібліотекаря, говорили про звичаї козаків, як вони одягалися, чим харчувалися, як жили.

А під кінець зустрічі, бібліотекарі запросили всіх познайомитися з літературою про славне минуле та героїчне сьогодення захисників України та взяти участь у майстер – класі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень