Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День музики, День людей похилого віку, День ветерана та День вчителя відзначили учні та викладачі музичної школи імені М. В. Лисенка

Дата: 07.10.2019 16:12
Кількість переглядів: 1270

Ось і закрутила осінь калейдоскопом різноманітних свят, якими щедро нас наділила перша неділя жовтня. День музики, День людей похилого віку, День ветерана та День вчителя відзначили учні та  викладачі музичної школи імені М. В. Лисенка святковим концертом, який відбувся 4 жовтня 2019 року. 

Фото без описуДень вчителя – це один з найбільш шанобливих професійних свят усіх працівників освітньої сфери. І в знак своєї поваги та любові учні Знам’янської ДМШ вітають своїх улюблених вчителів музичними дарунками. 

З такої приємної  нагоди були запрошені усі бажаючі та шановні гості, ветерани школи, які зараз знаходяться на заслуженому відпочинку - Шульга Лариса Петрівна, Мельниченко Євдокія Павлівна, Борисова Валентина Степанівна, Приходько Валентина Вікторівна. На жаль не всі запрошені змогли бути присутні  на заході. 

Теплі слова подяки за багаторічну працю лунали від ведучої концерту викладача відділу теоретичних дисциплін Потапчук Людмили Яківни. В програмі концерту звучали твори сучасних композиторів та композиторів класиків у виконанні учнів  школи:  Репетило Вєри (скрипка), Почхуа Єгора (акордеон),  Гуйвана Олександра (гітара),  Янка Матвія (акордеон), Савченко Аміни ( саксофон),фортепіанного дуету учнів у складі Поліщук Дарії та Макарової Олени, Савченка Івана (баян), вокального ансамблю «Домісолька», учнів класу сольного співу Потапчук Ксеніі та Меднової Аріни.

З найщирішими словами вдячності та найкращими побажаннями до гостей та  викладачів школи звернулися заступник директора школи з НВР  Яблуновська Н. А. та голова профспілки Малініна Д. О., які привітали  ветеранів школи сувенірами. 

А на згадку про зустріч  - традиційне фото на пам'ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень