Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2019 14:01
Кількість переглядів: 1332

Фото без описуОгорнуті у посмішки та чарівний аромат пахощів осіннього букету квітів, 03 жовтня 2019 року освітяни міста зустрічали професійне свято - День працівників освіти, урочистості з нагоди якого відбулися  в Центрі дитячої та юнацької творчості. 

Цього Дня освітян міста сердечно вітали: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Михайлович Клименко, начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Клименко Людмила Анатоліївна та голова міського Фото без описукомітету профспілки освітян міста Тетяна Іванівна Мельник .

Вітальні адреси, висловлені до педагогів, були сповнені вдячності за наполегливу та кропітку працю, професіоналізм, творчість та самовідданість справі освітянина. Кожен з них не шкодував побажань для вчителів за їх невтомну працю, підкріплюючи  добрі слова подарунками та нагородами.

Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити педагогів за їх невтомну, почасти нервову роботу, за безсонні ночі над учнівськими зошитами, за прагнення посіяти добро у дитячих серцях. Але, незважаючи на все це, педагоги зберігають вірність учительській праці та школі. В цей день було сказано в їхню адресу дуже багато добрих, щирих слів любові, поваги та подяки, адже, безперечно, визнання заслуг та досягнутих успіхів – це завжди приємно.

Фото без описуБлизько 60 педагогів було нагороджено відзнаками Міністерства освіти України, управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Знам’янської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, профспілкового комітету освітян міста. 

Цього дня згадували і про ветеранів педагогічної ниви, котрі нині на заслуженому відпочинку, і про молодих педагогів, і про досвідчених освітян галузі.

Педагоги міста отримали і мистецькі подарунки, які підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості: зразкові хореографічні колективи Фото без описусучасного танцю «Екстраверт» (кер. М.Стукаленко та Ю.Ставицька), бального танцю «Перлина (кер. Н.Залєвська), хореографічний колектив сучасного танцю «Конфетті» (кер. М.Демків); вокальна група-ансамбль «Ad libitum» (кер.В.Котлярова), а також сольне виконання вокальних композицій Лізою Бурульовою (кер.Ж.Ніклонська) та Єлизаветою Гончаровою (кер.В.Котлярова). До творчих привітань приєдналися  також вихованці танцювальної групи народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Барвінок» міського Палацу культури. 

По особливому тепло сприймали педагоги хвилюючі моменти виступів дітей, батьки яких є освітянами міста, а також під час перегляду відеовисловлювань малечі щодо розуміння ними поняття «А хто ж такий вчитель?»

Фото без описуУ виступах діти дарували свою любов, висловлюючи глибоку вдячність, шану та повагу до вчителів.

Свято, сповнене бурхливих емоцій, позитивних вражень, щирістю посмішок та привітань пролетіло як мить. 

На завершення усі присутні отримали музичний подарунок у виконанні Вікторії Котлярової, керівника гуртка «Вокально-хоровий спів» Центру дитячої та Фото без описуюнацької творчості, прикрашений щирими посмішками дітей та аплодисментами.

Невимушена атмосфера, гарний настрій та відчуття чогось захопливого панували цього дня на урочистостях – Святі «День працівників освіти». 


Відділ освіти виконавчого комітету

Знам’янської міської ради

  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень