Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Щоквартальна нарада з головами квартальних комітетів міста

Дата: 03.10.2019 16:56
Кількість переглядів: 1281

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 03 жовтня 2019 року відбулася нарада з головами квартальних комітетів міста. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк доповів присутнім про стан розгляду питань, піднятих під час проведення відкритої зустрічі міського голови Сергія Івановича Філіпенка з головами квартальних комітетів міста 12.04.2019 року та відповів на запитання присутніх.

Начальник управління СЗН А.Волошина ознайомила зі змінами, що набрали чинності з 1 жовтня 2019 року, а саме: монетизацією пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Алла Миколаївна відзначила, що постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року №373 "Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі" (зі змінами) затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який застосовуватиметься з 1 жовтня цього року.

Головний спеціаліст управління СЗН Н.Купріянова довела до відома інформацію щодо виплати субсидій мешканцям міста, зокрема роботі, що проводиться управлінням у разі наявності заборгованості. Повідомила, що наразі триває верифікація всіх виплат, що здійснюється управлінням.

Щодо впровадження процесів децентралізації влади на території міста інформувала секретар Робочої групи з підготовки матеріалів для проекту перспективного плану створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко.  Зокрема, Наталія Василівна проінформувала про склад Робочої групи з підготовки матеріалів для Фото без описупроекту перспективного плану  створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громад та результати її роботи протягом останніх двох місяців. 

У процесі обговорення порядку денного голови квартальних комітетів піднімали питання: асфальтування та грейдерування вулиць, провулків  та тротуарів міста,  руху великовагового транспорту на південній частині міста, відведення дощових та талих вод з окремих мікрорайонів міста, ремонту дорожнього покриття та освітлення, ліквідації самовільних сміттєзвалищ, придбання медичного обладнання, встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки, облаштування пішохідних переходів, благоустрою територій після  завершення ремонтних робіт, призначення субсидій та необхідних додаткових документів, що подаються для її отримання тощо.

За результатами наради критичні зауваження, що були висловлені присутніми, будуть узагальнені та передані на розгляд відповідальних виконавців.

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень