Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 03.10.2019 16:00
Кількість переглядів: 1207

Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 26 вересня  2019 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 6 проектів рішень.

З метою соціального та правового захисту  дітей,  позбавлених батьківського піклування, виконавчим комітетом прийнято рішення про переведення прийомної сім’ї в статус дитячого будинку сімейного типу та влаштування до нього трьох малолітніх дітей.

 Розглянуто питання про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2018/2019 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2019/2020 року. Заслухано інформацію: керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявського, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябова, начальника виробничого підрозділу «Знам`янське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» В.Іванова, головного спеціаліста відділу культури і туризму К.Тріфонової, начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка  Т.Костікової, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» І.Муравського, начальника відділу освіти Л.Клименко, директорів шкіл та завідуючих дошкільних закладів, які використовують тверде паливо та інформацію заступника начальника управління – начальника відділу ЖКГ управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради С.Усатенка про виконання планів заходів з підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року. Затверджено  плани заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року по об’єктам, надано доручення надати письмові пояснення на ім’я міського голови керівникам підприємств, установ та організацій, які не виконали в повному обсязі плани заходи з підготовки до  роботи в осінньо-зимовий  період 2019/2020 років та заслухати їх на засіданні виконавчого комітету Знам’янської міської ради до 10  жовтня 2019 року. 

Рішенням виконавчого комітету створено  розрахунково-аналітичну групу міста, яка займатиметься, у разі виникнення, спостереженням оцінки радіаційної та хімічної обстановки в         м. Знам’янка. Затверджено Положення та штатно – посадовий склад даної групи. 

Рішенням виконавчого комітету затверджено протокол комісії по формуванню пропозицій стосовно призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, яким погоджено список статусних дітей, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, для виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення з метою придбання житла.

На засіданні розглянуто звернення директора навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Сопільняка Ю.М.  та  погоджено встановлення на фасаді навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» пам’ятного знаку учасниці антитерористичної операції на Сході України, яка загинула, захищаючи суверенітет та цілісність України – Катерини Носкової.

З метою забезпечення своєчасного складання проекту міського бюджету на 2020 рік та його прогнозу на 2021-2022 роки, виконавчим комітетом  Знам’янської міської ради прийнято рішення, яким зобов’язано керівників структурних підрозділів виконавчого комітету, головних розпорядників коштів міського бюджету забезпечити неухильне виконання заходів і рекомендовано селищному голові смт. Знам’янка Друга розробити та затвердити аналогічні заходи щодо складання і затвердження селищного бюджету на 2020 рік та складання його прогнозу на 2021-2022 роки.

Заслухано інформацію про стан виконання бюджету розпорядниками коштів та очікуване використання призначень до кінця поточного року. Проінформували: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Лихота Г.В., розпорядники коштів: заступник начальника управління – начальник відділу житлово-комунального господарства управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради  Усатенко С.В.; начальник відділу освіти Клименко Л.А;  в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Муравський І.Б.; начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М.; директор територіального центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам’янка Костікова Т.М.; головний спеціаліст відділу культури та туризму Тріфонова К. В.; директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шевченко Н.В. Інформацію взято до відома, надані відповідні доручення.
                                                
Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян

 

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень