Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На розписному осені човні пливуть мої літа у вирій

Дата: 02.10.2019 16:37
Кількість переглядів: 1215

Фото без описуДругий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в усьому світі відзначається День людей похилого віку, проголошений Генеральною асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. 

Старіння - особлива пора у житті людини. Це час, коли доводиться осмислювати результати своєї праці і неоправдані надії, звикати до Фото без описунового режиму і сенсу життя. Час, коли людина стає занадто вразливою і незахищеною.

У цей  день увага громадськості прикута до проблем людей літнього віку, їхніх індивідуальних і соціальних потреб, внеску в розвиток суспільства. Дата нагадує нам про необхідність зміни ставлення до людей похилого віку, про те, що потрібно забезпечити їм незалежність, участь у житті суспільства, необхідний догляд, умови для реалізації власного потенціалу й підтримки гідності.

Фото без описуВ міській бібліотеці-філіалі №1 були організовані бібліотечні посиденьки «У нас літа завжди молоді» .

Осінь життя людини строката, наче падолист. Вона підкрадається непомітно, здається, ще позавчора було дитинство, вчора юність і розквіт сил, а сьогодні вже павутина бабиного літа заплуталась у волоссі. Якими будуть миттєвості цього бабиного літа багато Фото без описув чому залежить від самої людини, адже великою мірою настрій вона створює собі сама.

Тому присутні приємно згадували дитячі та юнацькі роки, насолодилися поезією, слухали пісні про осінь, а також ділилися рецептами, як залишатися активними та здоровими у зрілому віці.

Всі  пригощалися запашним чаєм із солодощами‚ а також обрали для читання цікаві книжки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень