Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Щоквартальна нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста

Дата: 02.10.2019 10:29
Кількість переглядів: 1174

Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 01 жовтня 2019 року відбулася нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк доповів присутнім про стан розгляду питань, піднятих під час проведення відкритої зустрічі міського голови Сергія Івановича Філіпенка з головами та секретарями будинкових комітетів міста 12.04.2019 року та відповів на запитання присутніх.

Начальник відділу персоніфікованого обліку управління СЗН С.Оврашко ознайомив зі змінами, що набрали чинності з 1 жовтня 2019 року, а саме: монетизацією пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Сергій Петрович відзначив, що постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року №373 "Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі" (зі змінами) затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який застосовуватиметься з 1 жовтня цього року.

Головний спеціаліст управління СЗН Н.Купріянова довела до відома інформацію щодо виплати субсидій мешканцям міста, зокрема роботі, що проводиться управлінням у разі наявності заборгованості. Повідомила, що наразі триває верифікація всіх виплат, що здійснюється управлінням.

Щодо впровадження процесів децентралізації влади на території міста інформувала секретар Робочої групи з підготовки матеріалів для проекту перспективного плану створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко.  Зокрема, Наталія Василівна проінформувала про склад Робочої групи з підготовки матеріалів для проекту перспективного плану  створення Знам’янської міської об’єднаної  територіальної громад та результати її роботи протягом останніх двох місяців. 

У процесі обговорення питань порядку денного голови та секретарі будинкових комітетів піднімали питання: благоустрою сміттєзбиральних майданчиків та прибудинкових територій,  ремонту дорожнього покриття та освітлення, ліквідації самовільних сміттєзвалищ, укладання договорів з ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ремонтів житлових будинків тощо. 

За результатами наради критичні зауваження, що були висловлені присутніми, будуть узагальнені та передані на розгляд відповідальних виконавців.
    

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень