Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесят шоста сесія міської ради

Дата: 30.09.2019 15:09
Кількість переглядів: 1469

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 27 вересня 2019 року відбулося засідання чергової сімдесят шостої сесії міської ради. 

На початку роботи сесії присутні вшанували хвилиною мовчання  всіх загиблих знам’янчан в зоні проведення АТО.

У цей день пролунали слова привітання з днями народження для депутатів міської ради О.Рубана, С.Лєвінте, О.Куцова, І.Зіньковської, І.Грінченка, Н.Тесленко.

За сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, реалізації і захисту конституційних виборчих прав громадян України, за сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених законодавством України повноважень, Почесну грамоту Центральної виборчої комісії вручено Костюченко Тамарі Олексіївні - голові окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу № 102; Подяками Центральної виборчої комісії відзначено Запісочну Вероніку Олегівну та Майбороду Юрія Георгійовича - голову та секретаря окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу № 102 відповідно.

27 вересня 2019 року міська рада затвердила 54 рішення, у тому числі підтримала 23 депутатських запити, 4 рішення з питань продовження договорів оренди майна комунальної власності, 18 питань регулювання земельних відносин. 

Фото без описуМіська рада взяла до відома Звіт про виконання міського бюджету за січень-серпень 2019 року, який було включено до порядку денного за результатами роботи спільного засідання депутатських комісій, що відбулося під час перерви в засіданні 27.09.2019 року, та надала протокольне доручення щодо підготовки та винесення на розгляд міської ради питання «Звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року». 

Набрали необхідної кількості голосів також зміни та доповнення  до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2018-2020 роки та Міської програми Громадського бюджету міста Знам’янка на 2018 рік, а також зміни до бюджету міста Знам’янка на 2019 рік.

Міська рада затвердила рішення «Про встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті Носкової Катерини» відповідно до якого, на фасаді будівлі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей», буде встановлено пам’ятний знак на честь увічнення пам’яті колишньої учениці школи Носкової Катерини Володимирівни, учасниці антитерористичної операції на Сході України, яка загинула захищаючи суверенітет та цілісність України.

У пленарному засіданні чергової сімдесят шостої сесії міської ради  27 вересня 2019 року взяли участь: заступники міського голови, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, мешканці міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, ходом проведення сесії міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень